Снимки chernomorepfc.bgЧерно море победи Пирин (Благоевград) с 1:0 в мач от

...
Снимки chernomorepfc.bgЧерно море победи Пирин (Благоевград) с 1:0 в мач от
Коментари Харесай

Черно море тресна Пирин и излезе лидер

Снимки chernomorepfc.bg

Черно море победи Пирин (Благоевград) с 1:0 в мач от 6-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион “Тича ” във Варна. Единствения гол в мача падна в 3-тата минута и бе дело на Евгений Сердюк, а победата разреши на " моряците " да излязат отпред в класирането преди изиграването на другите срещи в кръга.

Снимки вижте

Черно море стартира ужасно и още в 3-ата минута съумя да открие резултата. Капитанът на Пирин Александър Дюлгеров опита да подаде към Костов, само че сгреши, което разреши на Сердюк да отнеме, да премине около него в наказателното поле и останал самичък против Янко Георгиев осъществя за 1:0.

В 6-ата минута Вячеслав Велев засече с глава след центриране от корнер, само че топката мина от дясната греда на Иван Дюлгеров. Само минута по-късно Матиас Курьор получи отляво в наказателното поле на Пирин и стреля мощно към близкия ъгъл, само че Янко Георгиев съумя да улови топката.

В 13-ата минута варненци пропуснаха да повишат резултата. Евгений Сердюк беше изведен на скорост отляво, мина през Станислав Костов, нахлу в наказателното поле и стигна до аутлинията, след което подаде за Мазир Сула, който стреля по тревата, само че Христофор Хубчев почисти от голлинията. Кълбото обаче попадна в Мади Кета, който насочи топката от границата на наказателното поле, само че ударът му също бе блокиран от Хубчев на метър пред голлинията. В 14-ата минута Виктор Попов насочи мощен удар от отдалеченост, само че Янко Георгиев още веднъж бе на висота и съумя да избави.

В 18-ата минута Славчо Шоколаров насочи подъл изстрел от сериозна отдалеченост, а Дюлгеров не съумя да улови топката, стигна се до малко безредие в наказателното поле на домакините, само че никой не съумя да направи добавка.

В 68-ата минута Васил Панайотов комбинира с Мимито Биай на левия фланг, който пък пусна в кулоар за Сердюк в наказателното поле. Нападателят на варненци нанесе мощен удар без закъснение, само че Георгиев избави.

Веднага по-късно Стефан Велев опита да направи добавка с глава, само че право в ръцете на стража на „ орлетата “. В 86-ата минута Сердюк беше изтърван за следващ път от отбраната на гостите, напредна отдясно, стигна до наказателното поле и опита техничен изстрел към далечния ъгъл, само че над вратата на „ орлетата “, написа chernomorepfc.bg.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Петар Босанчич, Виктор Попов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Матеус Клементе (56-Стефан Велев), Матиас Курьор (56-Мимити Биаи), Мади Кета (84-Велислав Василев), Мазир Сула (40-Николай Златев), Евгений Сердюк
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР